Toekomstgerichte oplossingen

 zonder torenhoge kosten

Wij leveren directe en doeltreffende ondersteuning bij duurzame gedragsveranderingen die naadloos aansluiten op de specifieke eisen van jouw organisatie. Wanneer medewerkers met mentale uitdagingen kampen, daalt de productiviteit. Met onze unieke methode en oorzaakgerichte aanpak houden we jouw team veerkrachtig en in balans.

 1op1Coaching 
Groepstrajecten
Cognititioscan
Bedrijfstraining

Onze aanpak is uniek omdat we werken met de kracht van het onderbewustzijn, de dieper liggende lagen in ons brein. Hierdoor ontdekken deelnemers niet alleen waarom ze doen wat ze doen, maar maken ook daadwerkelijk een shift.

1-op-1 Coaching:

Ons 1-op-1 Coaching Programma biedt gerichte, preventieve mentale interventies, waarbij we de oorsprong van problemen aanpakken in plaats van alleen symptomen te bestrijden. 

Met slechts 2 tot 5 sessies, bieden we managers en medewerkers in heel Nederland en België een op maat gemaakte, toegankelijke en efficiënte oplossing voor hun unieke behoeften.

Effectieve 1-op-1 Coaching in vier stappen: 

 • 1. Online Zelfscan

 • 2. Gratis intake met passende coach

 • 3. Traject van 2-5 sessies 

 • 4. Evaluatie

Hoe kunnen we helpen?

 • Burn-outs en stressklachten verminderen.
 • Presentatie-angst en podiumvrees verlagen.
 • Zelfvertrouwen vergroten.
 • Motivatieproblemen oplossen.
 • Communicatiestijlen verbeteren.
 • Slaapproblemen aanpakken.
 • Werk/privé-balans verbeteren.
 • Privékwesties die mentale gesteldheid en werk negatief beïnvloeden
 • Andere mentale of fysieke klachten die geen duidelijke oorzaak hebben.

Groepstrajecten

Onze Groepstrajecten, ontworpen voor 5-10 personen, bieden krachtige programma's die zich richten op uiteenlopende thema's zoals zelfvertrouwen, stressmanagement, levensstijl en stoppen met roken. Met een doorlooptijd van twee tot zes weken, begeleiden we deelnemers door een transformatief leerproces dat hun denkwijze, overtuigingen en reacties op omgevingsfactoren verandert. 

Stress de Baas

Krachtige strategieën om een blijvende, positieve transformatie te realiseren in de manier waarop je stress ervaart en beheerst. Hierdoor krijg je de controle terug, waardoor je met veerkracht en zelfvertrouwen stressvolle situaties aankunt.

Boost Je Zelfvertrouwen 

Diepgaande inzichten voor blijvende transformaties in zelfbeeld en overtuigingen. Zo lever je met hernieuwd zelfvertrouwen een impactvolle bijdrage aan jouw professionele en persoonlijke leven.

Lifestyle Programma

Duurzame gedragsveranderingen op het gebied van voeding en lichaamsbeweging, wat resulteert in een energieker, gezonder en vitaler lichaam dat jou ondersteunt in jouw dagelijkse uitdagingen.

Stoppen met Roken

Deskundige begeleiding om rookgewoontes achter je te laten, wat resulteert in een gezonder leven en verbeterde vitaliteit.

Alcohol minderen

Effectieve strategieën om alcoholconsumptie te verminderen, wat leidt tot een gezondere levensstijl en verhoogd welzijn.

Unlock Your Potential

Ontdekken verborgen talenten en potentieel, verleg je grenzen maak een grotere impact te maken in je professionele en persoonlijke leven.

Werkwijze

Kick off: Tijdens deze online bijeenkomst wordt er onderling kennisgemaakt en ontdekken de deelnemers hoe dit bijdraagt aan het realiseren van de eigen persoonlijke doelen op gezondheidsvlak en welke ondersteuning ze kunnen verwachten. Deelnemers delen hun doel en formuleren een duidelijk toekomstbeeld voor henzelf.

De 10-daagse E-learning biedt de deelnemers een framework om hun persoonlijke gezondheidsdoel te bereiken. Het doorbreken van ongezonde gewoontes, het aanleren van gezonde gewoontes, ontspanning en meer komen aan de orde. Door middel van theorie, oefeningen en korte praktische opdrachten gaat de deelnemer aan de slag om de gewenste veranderingen te integreren.

De 1-op-1 sessie biedt extra ondersteuning en een optie om de persoonlijke uitdagingen te bespreken en een korte interventie te doen.

Tijdens de groepssessie gaan we aan de slag met praktische tips en adviezen, interactie met elkaar en het delen van ervaringen. De sessie bevat in een krachtige visualisatie oefening die kan helpen om de juiste mindset op een diepere laag te verankeren in het brein.

De Nazorg houdt in dat we naderhand inchecken bij alle deelnemers hoe het gaat en of we ze nog ergens extra kunnen ondersteunen.

Onze programma's bestaan uit:

 • Introductiebijeenkomst
 • 1-op-1 sessie
 • Online programma
 • Groepssessies op locatie of online
 • 1-op-1 Nazorg begeleiding

Meer informatie? 

Maak volledig vrijblijvend een afspraak met één van onze experts.

Cognitioscan

Een unieke methode aan de hand van een cognititoscan om het ware potentieel van een organisatie te meten en te monitoren door de "HUMAN FACTOR" centraal te stellen.

Het onderbewuste in kaart:

 • Denkstijlen
 • Houding
 • Gedrag
 • Behoeften

Bedrijfstraining:

Onze dynamische, themagerichte groepstrainingen combineren bewezen principes van gedragsverandering en transformerend leiderschap, waardoor teams naar nieuwe hoogten stijgen. Deelnemers duiken diep in boeiende en interactieve sessies, waarbij ze essentiële vaardigheden opdoen om effectief te communiceren, samen te werken en te innoveren.

Meer informatie?

Bij Mentaal Vitaal Sterk geloven wij dat preventief handelen beter werkt dan nazorg. Dit doen wij aan de hand van unieke technieken, die meteen het onderbewuste bereiken en daarmee de kern van het  probleem aanpakken. 

Wij denken graag mee met de juiste aanpak voor jouw organisatie. 

Neem contact op!