Regeling voor grootbedrijven

Horeca- en recreatiesector

met de SLIM-Subsidie

In een snel evoluerende markt is de voortdurende ontwikkeling van je team(s) cruciaal.

De SLIM-subsidie biedt een unieke mogelijkheid om te investeren in de groei van je medewerkers en de toekomst van jullie organisatie.

Via jullie eigen opleidings- & trainingsconcept voor medewerkers binnen de Horeca stoom je jullie organisatie klaar voor de uitdagingen van nu en morgen.

Ons platform biedt dé oplossing om een eigen bedrijfsacademy te starten, waarmee je medewerkers altijd up-to-date blijven en je bedrijf zich blijvend kan ontwikkelen. Dit is niet alleen een tool, maar een totaaloplossing die levenslang leren binnen jouw organisatie stimuleert en faciliteert.

LET OP: Laatste kans!

Bedrijfsacademy (LMS) 
Onboardingsproces
Kennisborging en Delen

Teamdynamiek in kaart

Wat levert het op?

Verbeterde vaardigheden en kennis

Verbeterde interne communicatie en samenwerking

Een sterkere leercultuur

Een efficiënter onboarding proces

Verbeterde teamdynamiek & groei

Met als resultaat

 • Beter kennisbehoud binnen de organisatie
 • Een verhoogde betrokkenheid van medewerkers
 • Meer gemotiveerde werknemers en minder verloop
Neem contact op

SLIM-subsidie in het kort...

Telt jullie totale organisatie meer dan 250FTE?

SLIM grootbedrijven is voor grootbedrijven in de  binnen de horeca- en recreatiesector 

Benut de SLIM-subsidie om de implementatie van je eigen bedrijfsacademy financieel haalbaar te maken. Wij helpen je bij het navigeren door het subsidieproces om optimaal te profiteren van deze regeling. 

 • Tot €200.000,- aan subsidies beschikbaar.
 • Perfect voor het creëren van jouw eigen bedrijfsacademy, het verbeteren van onboardingprocessen, en het analyseren van ontwikkelbehoeften.
 • Handel snel - de deadline op 1 juni 2024 komt eraan.
 • 'No cure no Pay' ondersteuning bij het aanvragen en implementeren van de aanvraag


Heb jullie op het moment andere prioriteiten? Geen probleem, de implementatie van het project start pas over 4-6 maanden. Waarom een online bedrijfsacademie een waardevolle investering is voor jouw bedrijf - de statistieken

 • 94% van werknemers geven aan langer bij een bedrijf te willen blijven als er geïnvesteerd wordt in hun persoonlijke ontwikkeling 
 • Bedrijven die €1500 of meer per jaar investeren in ontwikkeling van werknemers rapporteren 24% hogere winst dan bedrijven die minder investeren.
 • Werknemers die toegang hebben tot ontwikkelmogelijkheden binnen een bedrijf geven aan zich 15% meer betrokken te voelen bij het bedrijf 
 • Het aanhouden van personeel heeft 34% meer succes bij bedrijven die investeren in leren en ontwikkeling, vergeleken met bedrijven die dat niet doen
 • 58% van werknemers willen zich ontwikkelen op hun eigen tempo

Meer informatie? 

Maak volledig vrijblijvend een afspraak met één van onze experts.

Afspraak Maken

Meer informatie?

Ons team werkt nauw met u samen door elke stap van het implementatieproces, van de initiële setup tot de volledige integratie en optimalisatie van de bedrijfsprocessen.

Neem contact op!